Pijnbestrijding

Na de verwijdering van de primaire tumor, is de pijn steeds geconcentreerd geweest in de benen, met name in de knieën. Dit zou te wijten zijn aan de vele uitzaaiïngen die Mathias heeft in de botten, zowel armen als benen. Als de ziekte echt buiten controle zou geraken dan zjn de uitzaaiïngen gekend om verschikkelijke pijnen te geven, maar zover zitten wij nog niet.

Dafalgan helpt al snel niet meer, en van Contramal wordt Mathias hoe langer hoe misselijker, vooral als hij tegen de maximale dosis zit. Zie ook op het YouTube kanaal van Mathias en bekijke wat hij hier zelf over zegt ,volg deze link .

Daarom zijn we voor die kniepijn zo’n 6 weken geleden overgeschakeld naar hoge dosissen Duivelsklauw & Boswelia concentraat, en locale behandeling metVoltaren crème. Dit heeft tot gisteren goed gewerkt.

Om ook tegen hevige pijnen iets te hebben zijn we overgeschakeld naar Medicinale Cannabis olie. Er zijn varianten die geen ‘high’ component bevatten, deze lijkt toch wat rust in zijn hoofdje te brengen, en voor de echte pijnen, andere varianten die zo uitgebalanceerd zijn, dat er nooit enige sprake is van ‘high’ zijn … Hij wordt hier niet misselijk van en zijn honger blijft op pijl. We zien wel hoe ver we hiermee geraken.

 

 

Advertenties